Jesteś dzinnikarzem? Wybierz firmy z których chcesz
dostawać informacje prasową wprost na własną
skrzynke e-mail.
ZAPISZ SIĘ

WYSZUKAJ

Monitoring stron WWW

2017-11-17 18:26:43

Nowa funkcja w naszej maszynie do kontrolowania zachowań strony internetowej. Nowa funkcja dotyczy monitorowania całej branży. Pozwala sprawdzać jak zachowują się konkurenci pod tą samą frazą na którą my się pozycjonujemy.

Nowy element monitoringu stron

Nasze narzędzie do monitorowania fraz w wyszukiwarce Google wzbogaciło się o dodatkowe narzędzie do monitorowania całej branży. Jest ono bardzo proste w swoim działaniu. Wystarczy podać frazę która nas interesuje i poczekać dwa dni. Po około dwóch dniach, skrypt zbierze dane z wyszukiwarki Google. Dlaczego nie tego samego dnia ? Bo dane służą do porównywania kolejnych dni i zachowań poszczególnych stron. Z zebranych danych złożonych w jeden widok możemy łatwo wywnioskować które strony uzyskały lepsze wyniki i o ile oczek przeskoczyły w czasie jednej doby.

Za pomocą tego narzędzie uzyskujemy dostęp do danych z kolejnych dni monitorowania sytuacji. Nawet osoba początkująca natychmiast odkryje zalety tego narzędzia. Dążąc do wysokich pozycji dla własnej strony można obserwować jak się zmienia sytuacja. A gdy już jesteśmy na pierwszym miejscu możemy obserwować czy któryś z konkurentów przypadkiem nie zbliża się zbyt szybko do pierwszej dziesiątki. Co może u nas spowodować pracę nad pozycją zanim ją utracimy.

Nowe narzędzie już teraz przydaje się do wewnętrznej pracy w Ads-Center.NET . Całe narzędzie zostało zaprojektowane przez właściciela a wykonane przez programistę zatrudnianego do tego typu projektów.

WSPÓŁPRACUJEMY z:

Zaufali nam: